Bilim Kafe Etkinliği – 27.04.2017

22. Nis, 2017 , in Duyurular, Etkinlikler, Güncel

Değerli mezunlarımız ve tüm ODTÜ dostları,

Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve Mezunlar Dernekleri işbirliği ile tüm Türkiye’de, bilim insanları ile halkı buluşturma amacıyla, ODTÜ Bilim Kafe etkinlikleri düzenlenmeye başlanmıştır.
Biz de Adana olarak, 27 Nisan Perşembe akşamı Leman Kültür Kafe de yapacağımız söyleşide, ODTÜ’den hocamız Sn. Doç. Dr Adil Oran’ın benzersiz sunumuyla, rekabeti artan Dünyamızda anahtar konulardan biri olan GİRİŞİMCİLİK konusunu işleyeceğiz.
Sadece ODTÜ Mezunlarını değil, hayalleri olan herkesi aramızda görmek istiyoruz.

Sunumu gerçekleştirecek hocamızın bilgisi aşağıdaki gibidir:

 
Doç.Dr. Adil ORAN
1971 yılında Ankara’da doğan Adil Oran ilk yıllarını dünyayı dolaşarak geçirdi (Baba mesleği). Bornova Anadolu Lisesi’nde orta ve lise, ODTÜ Ekonomi’de Lisans, ODTÜ İşletme’de 2 sene asistanlık yaptıktan sonra Teksas Tech Üniversitesi’nde Finans alanında Y.Lisans ve Doktora yaptı. Dr. Oran 1999 yılında ODTÜ’ye döndü ve 2012 yılından beri de ODTÜ GİMER Girişimcilik Merkezi Müdürlüğünü üstlendi. ODTÜ, Ankara ve Türkiye girişimcilik ekosistemlerinin gelişmesi için birçok katkı vermektedir. ODTÜ İşletme Bölümü’nde Girişimcilik, İşletme, Finans, Finansal Muhasebe alanlarında çeşitli dersler vermektedir. Eğitim ve araştırmaya ek olarak girişimcilere danışmanlık ve mentorluk vermekten büyük zevk almaktadır.
 
 
Yer: Leman Kültür Kafe 2. kat
Tarih: 27 Nisan 2017 / Perşembe
Saat: 19:30
Konuşmacı: Doç.Dr. Adil ORAN
Ücret: Ücretsiz ekinlik

Yorum Yaz