Adana ODTU Günü

28. Kas, 2013 , in Duyurular

Sevgili Dostlarımız,

Su günlerde üzerinde çalıştığımız konular hakkında sizleri bilgilendirmek ve yardımda bulunabilecekleri belirlemek istiyoruz.

22 Şubat 2014 Cumartesi günü Ankara ve Kuzey Kıbrıs Rektörlüklerinin organize ettikleri “ODTU Günü” ilk defa olarak Adana’da düzenlenecektir. Çukurova Belediyesi’nin yeni yaptığı Kültür Merkezinde tam gün olarak düzenlenecek organizasyonda;

– Üniversite ve bolümler hakkında bilgiler verilecek,

– Ayrı ayrı salonlarda uzmanlar tarafından eğitim seminerleri düzenlenecek,

– Taninmiş bir mezun panele davet edilecek,

– Öğrenci toplulukları gösteriler/aktiviteler düzenleyecek,

– Bilim otobüsü gelerek küçük çocuklarımıza ve gençlere fizik ve kimya temelli deneyleri yaptıracak, eğlendirerek öğretecek.

Hedef kitlesi sadece üniversiteye girecek olanlar değil, bütün gençlerimiz ve ailelerdir.

Bunlara ilaveten belki ODTU Mezun Derneklerinin oluşturduğu Konsey toplantısını da Adana’da yapabiliriz. Cumartesi akşamı ise kokteyl veya yemek turu bir organizasyon da aklımızdan geçiyor.

Çok önemli ve güzel bir organizasyona ilk defa Adana ev sahipliği yapacaktır. Civar şehirlerde yapılmayacağı için oralardan da çocuklarını kapıp gelenler olacaktır diye tahmin ediyoruz.

ŞİMDİ sizden talebimiz nedir?

Yardımınızı ve desteğinizi istiyoruz. Sadece yönetimde olan arkadaşlarımızın bu organizasyonun altından kalkması mümkün değildir. Her bir mezunumuzun önerilerini, ne şekilde yardim yapabileceğini bizimle paylaşmasını rica ediyoruz. Yatacak yer, yemek, ulaşım, duyuru, kişilere ulaşma, afis dağıtma, her turlu yardım önerinize açığız. Görüşlerinizi genelden veya YK’na direk yazarak paylaşabilirsiniz.

El ele verelim, alnımızın akı ile bu organizasyonu gelin birlikte yapalım.

Adana ODTÜ Mezunları Derneği

Yorum Yaz